2019-06-10 12:20:52• hírek • Bede Emőke

Elkötötték a kocsit a Szilágy megyei suhancok. De ez még semmi!

Június 6-án arról értesítették a rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek behatoltak egy Halmi községben található ház udvarára, majd onnan elkötöttek egy kb. 20 ezer lej értékű autót – adta hírül a hatóság sajtóosztálya.

A helyszíni vizsgálatok, majd az ezek alapján indított nyomozás meghozta eredményét, ugyanis sikerült megállapítani, hogy az elkövetők Szilágy megyeiek lehetnek. Megtalálásuk érdekében a Szatmár megyei rendőrök felvették a kapcsolatot a szomszéd megye hatóságával majd a közös munkának köszönhetően sikerült is megtalálni az ellopott autót Sarmaság területén.


Szerencsére nem csak a kocsit, hanem a tolvajokat is sikerült kézre keríteni. A rendőrség tájékoztatása szerint három kisderzsidai fiatalember lovasította meg a kb 20 ezer lej értékű járművet, viszont mint kiderült, nem ez volt az első akciójuk. Június 5-én ugyanis szülófalujukból is elloptak egy autót, melyet aztán Szatmár megye területén rejtettek el.


Az ügyben az illetékes hatóság folytatja a nyomozást a bűncselekmények teljes sorozatának teljes feltérképezése érdekében. Az már most biztos, hogy a bűnügyi eljárás során nem csak minősített lopás, de jogosítvány nélküli vezetés, illetve hamis rendszámokkal ellátott személyautó vezetése miatt is nyomoznak. A két idősebb fiú ellen kezdeményezték a 30 napos előzetes letartóztatást is, melynek a törvényszék helyt is adott, így a sihederek már a rácsok mögött hűsölhetnek ebben a nagy melegben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: